Over 4GCamera.nl

4GCamera.nl

Sinds 2008 voorzien wij bij ACB Dressuur paardeneigenaren van ondersteuning bij de geboorte van een veulen, in 2013 zijn wij door middel van de verhuur/verkoop van een geboorte alarm op TopFit HorseShop dit commercieel gaan doen. Uit onze eigen ervaring weten wij hoeveel rust het geeft als je af en toe mee kunt kijken in die situatie. Bij navraag bleek echter vaak dat er geen WiFi was om een camera aan te verbinden en om die reden zijn we in 2019 gestart met het verkopen van 4G Camera’s via onze webshop.

Geen Wifi wel beeld

Het afgelopen jaar is gebleken dat de vraag naar een camera zonder WiFi veel groter is dan alleen bij paarden eigenaren of stal eigenaren met dieren (schapen, koeien, varkens). Dat is natuurlijk ook het voordeel van een 4G camera, omdat er geen WiFi nodig is kunt u deze nagenoeg overal plaatsen. Voor het bewaken van uw opslag, loods, erf, het in de gaten houden van uw caravan, uw vakantiehuis, uw garagebox, de boot, overal waar u even niet in de buurt bent maar wel binnen handbereik op uw telefoon. 4GCamera.nl werd zo bedacht, de ervaring van de afgelopen jaren heeft ons tot een selectie van camera’s gebracht die voldoen aan de vraag, een goede (beeld) kwaliteit, gebaseerd op een Sony chipset, voor een scherpe prijs, rechtstreeks van de fabriek, en de service zoals u van ons gewend bent.

Wifi Camera’s

Inmiddels hebben we al vele mensen voorzien van beeld, maar ook veel vragen ontvangen of we ook camera’s hebben voor beveiliging thuis op het WiFi netwerk. Vanzelfsprekend hebben we die ook, kijk rustig rond in onze webshop of showroom. We leveren ook complete systemen met recorders en een beeldscherm in uw keuken, vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn officieel partner van HikVision.

Heeft u vragen dan horen we het graag of kijk bij de veelgestelde vragen.

Winkelwagen
Scroll to Top
× Vragen?